2010-06-30
 15:45:12

det blir nästan aldrig som man tänkt sig därför tänker jag nästan aldrig

hej bloggen vi backade på en lyktolpe nyss,älskar att åka bil med mamma när sånt händer hahahahahahahaha åh jag kan  inte sluta skratta när jag tänker på det hahahaha hejdå bloggen
2010-06-30
 00:50:22

vissa inlägg är till för ingenting också

fast det här var faktiskt till för att sätta in en justerskruv på min blogg så jag inte glömmer spänna kopplingen på min rieju !

2010-06-30
 00:46:53

vissa dagar är till för ingenting fast utan ingenting finns inte allting

som många av er förstår är jag en hårding, sitter här och blöder näsblod efter lite fajt ute på stan


eller okej nej jag blöder näsblod när jag blir för trött haha..antar att ajg är det nuuu dåå!


idag har jag jobbat & det gjorde jag igår med.jobbar på ridklubben också tre veckor och det här är då alltså min första! sen idag vart det anna & jeppe , segade oss igenom dagen bara ,jag&anna fuixade naglarna, har dem i en rödaktig färg,skitsnygg till sommaren!  sen  gick vi bara en promenad & jag åt ett äpple haha! emn tur man har så bra kompisar som dem !

anna&jag ahr funderat på vad man ska lägga sina sommarjobbspengar på..

här är förslag till anna:
körkort , större tv, bil ,shoppa i spanien ,läppfix

och här är förslag till mig :
fixa riejun , data ,  och ja jag vet inte säg ni :O?

nagelfixx! fin  annas färg är va? märkeslack haha! från scratch , sitter as bra , gulligt att jag får låna tkr jag hihi

 

mina snygga naglar som nu är askorta .. och sen äpplet jag åt och jag lovar jag åt verklgien upp hela! allt utom pinnen som sticker upp !

rasmus, annas vovve var den enda killen som vill vara med och fixa naglarna, jeppe ville tyvörr inte.. men bög razze ville gärna hjälpa till haha neeej dåå så söt han är elelrhur?!

 

g-natt nu jobb imon ju, puss!

 

2010-06-29
 02:27:18

det är aldrig försent & man ska aldrig säga aldrig

älskar rubrikerna jag får till ibland ! trotsar datan och försöker slänga upp fler bilder från tidigare dagar!



jag och anna myste nere vid tingan på en brygga under förra veckan! cola&godisvattenmeloner, våra favoriter!

jag&du anna,jag& du

sen närv i ätit upp godiset ställde vi cola i påsen och gjorde påspost ! ahah ååh vi är nog lite dummai huvudet som alla säger öndå.. men gullig var den ju !

lägger upp ännu mera bilder från den kvällen imon, kan ju tillägga att det var samma kväll som vi gjorde en tripp med skröder ! pusss å godnatt nu, upp om fyra och en halv timme...
2010-06-28
 01:10:14

examen av grundskolan, slut på alla tio åren man vart tvingad!

nu går man i skolan för sin egen skull efter sommaren då ;)

slänger upp mera bilder på sommaren hitills imorgon, datan segar och jag måste sova innan jag ska iiväg och jobba imorgon! pusss

2010-06-28
 00:47:51

fler bilder från årets första bad.

kommer ännu mera från den här dagn sen =)

2010-06-27
 14:53:07

Det blir inte bättre än vad man gör det till den där saken som kallas livet

sitter hos bästaste anna nu och vi ska ner och käka ennnn pizza!vi båda är helt väck och stimmar förjävligt mycket på annas balkongneees, så nu skickar annas mamma ut oss! heEhheHEHehe(A) vi är väll inte dryga ;O?!

idag ahde jag tänkt uppdatera typ sommaren hitills hoppas de blir bra , jag känner inte mig själv så bra så det blir en överraskning för mig med hure blir med saKn :d


dräggbilTer

pusssssSSss!

2010-06-24
 19:14:38

snabbis

hemkommen efter en dags slit på tomteland med anna! 8 ridanade idag..vi går uppåt.Nu blir en brygga & en påse godis med anna! puss bloggar mera sen
2010-06-23
 23:56:25

randomtripp ( måndagsnatt)

just ja ja glömde berätta det var jag anna & skröder i  måndags kväll. Mora var dött som vanligt och skröder körde sin bmw och vi fick alltså åka med.Vi hade inget att gör aoch åkte mot okändmark , först åkte vi ut till orsa och sen upp för berget sen tog vi dem kringligaste stigarna och konstigaste vägarna, bensinen  började ta slut, ingen hade täckning och vi visste in als vart vi var! det var liksom underhållande och så kan man ju rädda en död kväll också! köra vilse med flit, sen när vi tittade på google maps så visade det sig att vi varit halvägs till rättvik från orsa fast på en vringlig väg genom massa skog! haha shit ,vad gör man inte för att få känna att man lever lite ? tack för kvällen kommer inte glömma ,den var knäpp !tog några timmar ..haha!

2010-06-23
 23:49:27

en dag på sollerön

tillbaka efter en ganska så händelserik dag ! Först åkte jag till anna & hämtade henne,vi tankade moppen och körde till gesunda ( det tar cirkus 20 min med moppe så ni vet om ni undrade ) jobbade , segt, varför kan inte alla småungar bara rida ? kom fem idag !..

Efter jobbet åkte vi till konsum på sold där vi träffade saknade simon & saknade david! simon köpte glass till oss och sen åkte jag david&anna tre på min moppe och simon själv på sin haha vi drog han !! Jag och anna snattade simonsdusch och sen drog vi ut igen, vart solleröcamping, där la vi oss på en brygga och stekte alla fyra men det avslutades typ efteren halvtimme när en tjock unge kom och gjorde bomben så jätte mycket vatten skvätta på oss och jag vart helt genomblöt! Men då gick vi bort till gungorna och det och då tryckte simon in sig i ett däck och jag och david rullade det,simon hamnade upp och ner och jag skrattade så jag råkade släppa däcket, såg sjukt ut! sen låg vi i en böghög i gräset och bara snackade i solen , simon låg på min rygg men inte så länge för strax låg vi alla på anna ! ja vi var lite mongO där ett tag med liangunga eller vad det heter och gräsmatta!

tog anna&david på min moppe och simon tolkade sedan hem till honom och sen åkte jag och anna hem! myskväll, chill för vi var så himla trötta! haha puss på kvällen !


nu är jag dunder trött sitter i min rosa mjukisdräkt och ska snart gå ner till lillasyster, vi kör spa kväll ikväll & sen blir det sängen ! laddar kamera batterierna så det blir lite bilder imon,idag avr dem slut ..



puss!
2010-06-23
 01:27:31

anna och jag har hand om ponnyridningen på Tomteland som sommarjobb!

langartvå bilder från idag som var dag ett, datan krånglar ikväll får bli fler imon! ska nog sussa, mera jobb imon! puss!

piff&jag myser!

 

anna som nissa!

 

 

 

2010-06-23
 00:44:44

här har ni den där bitchen,oj förlåt jag menar beachen 2010 ja snackade om!

en sväng med kicken,anna& hennes vovve rasmus på tingsnäs!  Måndags, as mys!

älskar dej<3

härligt!

rooooompahh

jag&rasmus badade & jag tvingade han simma!

anna skickade inte bilderna på kicken =(( men hon kanske gör det när hon ser den här texten ? :D

 

puss!

2010-06-21
 11:31:16

SOMMARLOV

nu börjar jag känna att det är sommarlov! ligger på en ilt ute i bikini och steker , äter frukost i det faktiskt fina mora vödret... snart blir de anna och BEACH 2010 haha! take care så hörs vi ikv med ala uppdateringar !
2010-06-20
 03:26:10

snabbis

i mora med anna nu , hunnit vara i v-ås de var underbart . uppdaterar imon, jag&morgan ska lägga oss nu övespidade av cocacola & larshälsar på min blogg :d

älskar dig anna bff <3<3<3
2010-06-13
 11:57:08

...

we dont care about them and they dont care about us , eller hur fan vare ? anyway kan ju säga att jag har typ femhundra saker att skriva om men jag känner inte för det.
2010-06-08
 00:27:50

romme idag

idag ahr jag avrit med julia till romme och där har henne ponny blivit operarad men det gick bra och om hon sköter det så komemr han bli som förut iaf!

Under tiden så var vi iväg på lager 70 i borlänge då shoppade jag

jeansleggings
ett armband
tre par boxertrosor
ett midje skärp


sen på abouise (som jag inte vet hur man stavar till..) köpte jag en urtunnaare för man och svans till lcukyboy<3

min shopping från lager lägger jag upp bilder på imorn, sängen &jag ahr en dejt. natti!




2010-06-07
 23:52:44

håret

länge sen jag nämde det, men ja nu har jag ett schampoo som innehåller vitamin b3 , funkar iaf bra såhär långt för håret känns jätte friskt efter och blir itne smutsigt fort.Sen en inpackning med kashmire & det gör det mjukt :) det är som godis för håret så nu duschar jag det tre gånger i veckan haha.. plattar det efter varje dusch men inte annars, inge hårtorkar för min del, värme skydd på varje dag & äter nu silica& b-forte och snart hoppas jag kunna köpa priorin för det tyckte jag man kunde märka skillnad på. jag undrar om det kommer vara stor skillnad efter sommaren..längtar! blir itne så mkt knut längre på mitt hår,hästsvans istället men det funkar bra för mig tycker jag

nu på min hårlist är

skonsammare hårborste, TIPS!?
Priorin
fortfarande inpackningen hair that never grows.. haha


2010-06-06
 15:49:18

Sveriges nationaldag!

Grattis sverige <3

alltså jsukt att vi knappt kan sjunga svenska nationalsången eller visa svenska flaggan för det är ju  bara rasistiskt och inte alls svenskt..  nej men lyssna får man (hoppas jag)


2010-06-06
 10:52:33

9ondeoch 10onde piercingen

glömt bort att visa min tungpiercing ju tog så lång tid att få ut den på bloggen så nu har det hunnit bli en i läppen också. hatar när kanylen attackerar mig och plösligt åkte labretten fram,liksom det är ju inte mitt fel! !  sjukt snygg enligt mig iaf, sen får ju ni tycka vad ni vill men om jag kommer ihåg rätt äre min tunga


2010-06-06
 10:38:08

JAG BLOGGAR IGEN HIHI

sitter här och stickar , igår städade jag mitt rum & gjorde om mina spotify listor.shit vad har hänt med mig?


kanske borde berätta om mitt lilla misstag igår..

Jag låg ute och solade i bikini och hade en tröja på mig sen så vart det varmt jag tog av mig tröjan men somnade och råkade lägga den över halva magen så när jag vaknade ett x antal timmar senare så var jag 50/50... xd alltså shit vad min mor skrattade åt mig men jag förstår henne, 2010  FULASTE SOLBRÄNNA STÅR JAG FÖR !
2010-06-05
 23:31:40

Strömsholm - 10

Jag&b-rudarna från stallet, fia,pernilla,inez&julia var till Strömsholm och tittade på tävlingar istället för skola i fredags och det vart en toppendag. Köpte också lite saker...


hårnät med rosett

sporrar med blingbling +sporr-remmar med blingbling

strasspannband till luckyboy<3

snoddar med rosetter tilllcukyboY <3

 

2010-06-05
 22:53:41

to Kyle.

this is for my friend Kyle from Canada.I know you´re really wanna be on my blog . So this is for you Kyle.

Kyle´s my friend from far away ,maybe we never going to meet but what a fuck. Kyle´s not wierd he´s just very funny and has alot off intersting thoughts. I like Kyle cause he allways talks to me and hes good at cherry  people up.


omfg I feel so nice right now
2010-06-05
 22:48:35

16 år!

jag har fyllt sexton  wiiihoo

 

 

andra juni 1994 nu mer än sexton år sen föddes jag & nu ska jag börja övningsköra, yäy!